Lessen

FacebookTwitterLinkedIn

Lessen / / Koken aan zee: lekker en leerzaam!

Programma najaar 2019

“De fijne Franse Keuken”

Onze Kookcursussen zijn voor mensen die net zoveel genieten van koken als van lekker eten. De lessen worden gegeven aan de Stationsweg 109 te Hoek van Holland.

Wij hebben de volgende cursussen voor u in petto:

Basiscursus van vijf lessen waarin u voor-, tussen, hoofd en nagerechten leert bereiden, gebaseerd op de grondtechnieken van de Franse keuken. U leert de fijne kneepjes van het vak en manieren om gerechten mooi te presenteren. Ook de planning van een meer-gangenmenu komt hier uitgebreid aan de orde.

De lessen worden gedurende vijf achtereenvolgende maanden, telkens op dezelfde dag en tijd gegeven.

Aanvangstijd: 18.00 uur–tot–23.00 uur

Prijs voor 5 avonden € 262,50

“CULINAIRE Kookclub”

Een maandelijkse kookavond waar seizoensgebonden producten opgenomen worden en culinaire ervaringen uitgewisseld worden.

Aanvangsdatum: De Kookclubs worden in principe gegeven vanaf de maand september op dinsdag, woensdag en donderdag. Prijs voor 5 avonden € 262,50 inclusief de koffie en de drankjes.

Deze “culinaire” club-avonden zijn vanaf het begin bijzonder in de smaak gevallen en waren uitermate gezellig. Natuurlijk gaan wij ermee door, iedereen heeft zich al weer aangemeld. Wij hebben nu nog een zeer beperkt aantal plaatsen voor culinaire enthousiastelingen.

Belangrijk: Minimaal aantal deelnemers: 10 personen.

Prijs voor 5 avonden €262,50 incl. de drankjes en afwashulp

Aanvangstijd: 18.00 uur–tot–23.00 uur
Betalingen dienen contant te worden voldaan. Geen mogelijkheid tot pinnen.